A pályázás menete és feltételei

A PÁLYÁZÁS MENETE

  1. A kiírásnak megfelelő témájú, színvonalú képek elkészítése.
  2. Regisztráció a honlapon, nevezési lap kitöltése.
  3. Nagyméretű JPEG képek feltöltése (technikai követelményeket lásd: Pályázati feltételek, határidők: Pályázati naptár szerint.)

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK

Szerzőnként maximum 10 db digitális, illetve digitalizált felvétel küldhető be JPEG formátumban. Beküldhető sorozat is, melyet a zsűrinek jogában áll megbontani. Az elfogadott sorozat egy képnek számít.

A pályázó vállalja, hogy a digitális fájlokat a megadott időszakban feltölti a szerverre. Továbbá vállalja azt is, hogy a bekért képek mellé egyidejűleg csatolja nevét, elérhetőségét, a képek technikai adatait, a képek leírását, mindezt a nevezési lap pontos kitöltésével. A képek adatai titkosak, csak az informatikusok ismerik, a zsűrizés végéig a szerzők anonimok maradnak.

Eleve digitális, vagy az eredeti pozitívról, negatívról, diáról szkennelt nagyméretű, sRGB színterű, legjobb minőségben elmentett JPEG állományt kérünk. A digitális képfájl mérete minimum 3 MB, maximum 20 MB lehet.

A képfájlok elnevezése: szerző, képcím, dátum: max. 40 karakter, ékezetek, szóközök nélkül, kisbetűvel (pl. toth_norbert_aquincumi latogato_202205).

A pályázaton a www.obudaitarlatok.hu/fototarlat/nevezesi-lap menüpont alatt kitöltött nevezési lappal lehet részt venni. Egy pályázónak csak egyszer szükséges a nevezési lapot kitöltenie! A nevezési lap pontos megírása után, a küldés gomb megnyomásával, egy új ablakban max. 10 képet tud a rendszerbe feltölteni. A nevezési lap beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról, hogy a pályázati feltételeket elfogadja, továbbá, hogy beküldött képei minden tekintetben megfelelnek a kiírásban szereplő feltételeknek.

Nevezési díj nincs.

Kizárólag a honlapon keresztül szabályosan feltöltött nevezési lappal rendelkező fotók vesznek részt a pályázati értékelésben.